Hátvarázsló tartásjavító S-2000, BackMagic



Manapság a hátfáját szinte népbetegségnek számít. Az irodai és számítógépes munka, a szalag melleti munka és ülőmunka hosszú távon óriási hátfájásokat okoz a nem megfelelő háttámasz, rossz testtartás, görbe hát, nem jól alátámasztott derék miatt. Amennyiben hátfájása szinte napi szintű, akkor javasojuk Önnek a Hátvarászló (BackMagic) tartásjavító eszközt.
A Hátvarázsló tartásjavító eszköz javítja a testtartást, nyújtja, lazítja a hát letapadt „berozsdásodott” izmait, erőteljesen csökkenti a hátfájást. Használata során az ellazított hátizmokban több hajszálér nyílik meg, így javul a vérkeringés, az izmok oxigénellátása. Az élénkebb vérkeringéssel hamarabb gyógyulnak a problémás területek, szabadabb lesz a mozgás, oldódik a stressz, megszűnhet a fejfájás.
A Hátvarázs vagy BackMagic S-200 hátfájás javító eszköz használatával javul az életminőség, a teljesítmény, a koncentrálóképesség, jobban telnek a mindennapok. A hatékonyságot fokozza a mindennapi hátizom nyújtó, erősítő, és lazító gyakorlatok végzése. Mindez kedvező hatású, akár végérvényesen a probléma megszüntetője lehet.
Ajánljuk számítógépes, irodai, szalagmunkát, ölő munkát végzőknek, kismamáknak, iskolásoknak, sporttevékenység előtt és után.
Forrás:  https://www.erteksziget.hu/hatvarazslo-tartasjavito-s2000-backmagic