Vivamax GYVHL600 UV mérő - riasztó

A készülék az UV sugárzás erősségét méri.
Az érzékelt sugárzás erősségből, valamint a betáplálható Ön által használt bőrvédő kozmetikum faktorszámából meghatározza a biztonságosan napon tölthető időt, majd ennek lejártával hangjelzés segítségével tájékoztat az árnyékba húzódás szükségességéről.
Bőre egészségének és szépségének megőrzése érdekében használjon Ön is UV mérő készüléket!





UV sugárzás mérő karóra REENA UV-100
A karóra az UV sugárzást UV index formájában méri.
Ez a modell a normál óra funkciók mellett képes 2 egyéni UV index értéknél riasztani, figyelmeztetve viselőjét a káros UV értékre. Az egyedülálló érzékelő funkcióval rendelkező, színvonalas, sportos megjelenésű órát magas fokú megbízhatóság jellemzi még szélsőséges körülmények között is.
Technikai jellemzőinek köszönhetően az UV óra kiválóan használható szabad területen, napozáskor, fürdőzéskor vagy akár síelés közben is, illetve bárhol, ahol veszélyeztethet a túlzott UV sugárzás
Mérési tartomány: 0 - 25 UV index
Mérési felbontás: 0,1 UV
index Riasztás: 2 egyéni UV indexnél
- Kijelző háttérvilágítás
- Napi riasztás funkció
Az UV szenzor az óra számlapján az LCD kijelző alatt található. Irányítsa a szenzort a nap felé, javasoltan az UV sugárzás várható csúcsértékénél 11:00, 14:00 közötti időben. Fordítsa addig a számlapot, amíg a legmagasabb UV értéket fogja mutatja az óra ( a napsugaraknak merőlegesen kell érkeznie az érzékelőre a legpontosabb UV érték eléréséhez). Az óra 10 másodpercenként frissíti a mért UV értéket. A kijelző felső részén megjelenő oszlopgrafikon sáv szintén jelzi az UV értéket. Magasabb UV értéknél több oszlop jelenik meg, színsávokkal is jelölve az UV index kategóriát balról jobbra haladva. Az óra emellett rendelkezik számos egyéb órafunkcióval: idő, dátum, naptár, riasztás és időzítés.
Forrás:  http://gyogytermekek.hu/id/00605_UV_sugarzas_mero_karora_REENA_UV-100